Rodinný kemp 2020
aneb co Joel Baker započal...

Po loňském kempovém kroku "o schod výš "

KEMP ZMOCNĚNÍ 2020 už je také historií ... Můžete sledovat záznamy na fb ROFC BRUNTÁL...děkujeme Monice za jejich natáčení a sdílení ...

Videa budou co nejdříve dostupná také na youtube.

Děkujeme za vaši přízeň a těšíme se na viděnou ... :-)

Pár prvních foteček ...brzy jich tu bude víc ... :-)

Možnosti a ceník ubytování

Hotel Dlouhé Stráně, Loučná nad Desnou

Proti standardním cenám tohoto hotelu jsme i letos bojovali o ceny za skupinové ubytování. Nakonec nám zůstaly ty loňské, které při našem počtu jsou přiměřené... Registrace ubytování a stravy probíhá přes registrační formulář Spolku Veronika ( viz.níže). Ti, kdo potřebují potvrzení o zaplacení dovolené pro zaměstnavatele dříve, prosíme, kontaktujte nás :-)

UBYTOVÁNÍ      (od apartmánu po stany)

Budova hlavní - v této budově je restaurace i sál, kde budou probíhat všechna setkání, stejně jako místnost pro dětskou službu.

varianta A    - pokoje na hlavní budově  - jsou nově rekonstruované, se sprchou, WC a televizí.                                K dispozici jsou pokoje dvoulůžkové, třílůžkové a dvoupokoje.                                                            Dospělá osoba - ā 430,- Kč za noc, dítě do 14 let - ā 250,- Kč za noc

Budova horní  - je s hlavní budovou propojena venkovním schodištěm, popř. vnitřním koridorem. Zde je na výběr několik možností ubytování.

varianta  B      - NOVĚ OTEVŘENY pokoje čerstvě po rekonstrukci, se sprchou a WC.                                                 Dospělá osoba - ā 360,- Kč za noc, dítě do 14 let - ā 250,- Kč za noc

varianta C       - pokoje se sprchou a WC                                                                                                                           Dospělá osoba - ā 330,- Kč za noc, dítě do 14 let - ā 230,- Kč za noc

varianta  D      - pokoj pouze se sprchou. WC na patře                                                                                                   Dospělá osoba - ā 270,- Kč za noc,  dítě do 14 let - ā 170,- Kč za noc                      --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                      Děti do 3 let zdarma bez nároku na lůžko , v případě lůžka 110,- Kč za noc.                                Zapůjčení postýlky také 110,- za noc                                                                                         Příplatek za jednolůžkový pokoj +200,- Kč za noc.                                                                              --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                       Varianta  S      Možnost využití vlastního stanu - cena za 1 stan 100,- Kč /noc,                                                                                                                    cena za osobu 50, -/noc.

a ještě o stravování    :-)

STRAVOVÁNÍ:  Tu se nám proti loňsku ceny vyšplhaly vzhůru ... :-(                                               možnost polopenze nebo plné penze dle níže uvedených cen

Celá penze: dospělá osoba - á 300,- Kč za osobu a den                                                                        / snídaně - ā 80,- Kč, oběd - ā 120,- Kč, večeře - ā 100,- Kč /

dítě do 14 let - á 225,- Kč za osobu a den                                                                                                 / snídaně - ā 60,- Kč, oběd - ā 90,- Kč, večeře - ā 75,- Kč /

Příplatek za bezlepkovou dietu  :-(

snídaně + 30,-Kč, oběd + 15,-Kč, večeře +15,- Kč/den.

Snídaně kontinentální, oběd a večeře jednotná

Před příjezdem ... po příjezdu ... před odjezdem

Pro ty, kdo pojedou vlastním autem: ze Šumperka směrem na Jeseník, v Koutech nad Desnou na úrovni vlakové stanice zabočit doleva serpentinami do kopce již přímo k budovám hotelu.

Pokud jde o vlakové spojení - vlaková stanice Kouty nad Desnou je umístěna přímo pod střediskem, stejně jako zastávka autobusů ...

Registrace bude probíhat v neděli 2. 8. od 15:00 hod.,  opustit pokoje bude nutné v sobotu 9.8., a to do 10:00 hod. :-)