Rodinný kemp 2020
aneb co Joel Baker započal...

Po loňském kempovém kroku "o schod výš "

při společných setkáních se už nemůžeme dočkat, co se bude dít letos :-) Jsme také vděčni za setkání a další spolupráci s Simonem Brakerem, který "byl přidán" do našeho týmu vloni ... jsme také velmi vděčni za všechny kazatele - přátele, kteří se i letos budou moci přiletět, přijet ... Účast před nástupem COV-2 potvrdili Joel a Nicola Baker, Gerard Vanderveght, Ken a Val Stroud, Simon Braker,  Thomas a Irena Lilliendahlovi, ...

Srdečně Vás tedy zveme na týden společného hledání Boží tváře, Jeho zmocnění a plánů pro naše životy ... (a naše sbory)   :-)

Kemp začíná v neděli 2.srpna a končí (letos to tedy vyzkoušíme) až v sobotu 8 srpna. Probíhat bude i letos v Hotelu Dlouhé Stráně v Loučné nad Desnou (www.hotelds.cz).

A pro koho je kemp určen? Kemp je pro všechny věkové kategorie, se službou dětem.  :-)

Předem děkujeme všem, kdo se nahlásili na pomoc všeho druhu ... prosíme o zapsání informace do vyznačeného políčka ohledně tvé ochoty a možnosti pomoci ... může se jednat o pomoc v dětské službě, chvalách, fotografování, zvučení, překládání, natáčení záznamů služeb, ... a mnoho dalšího ... :-)

Níže najdete všechny nutné informace ohledně ubytování a stravy. VZHLEDEM K SITUACI PROSÍME O CO NEJVČASNĚJŠÍ REGISTRACI byť i nezávaznou, ( pro ty, kteří si ještě nejsou jisti)  TENTOKRÁT ALE BEZ PLATBY DOPŘEDU! pokud by situace neumožnila pořádání KEMPU ( my věříme, že již bude možné se sejít v takovém větším počtu ), tak bychom neradi rozesílali platby zase zpět. Pro hotel ale potřebujeme mít počty účastníků KEMPU posbírané do 30.6., vzhledem k tomu, že hotely očekávají veliký zájem z řad tuzemských rekreantů, tak ať jim zbytečně neblokujeme kapacitu ... :-) O platby bychom vás pak požádali během první poloviny července...

Ještě něco je nového ...:-(  Od roku 2020 se platí obci poplatek z pobytu, tj. 21,- Kč za noc za hosta od 18ti let.:-(

Možnosti a ceník ubytování

Hotel Dlouhé Stráně, Loučná nad Desnou

Proti standardním cenám tohoto hotelu jsme i letos bojovali o ceny za skupinové ubytování. Nakonec nám zůstaly ty loňské, které při našem počtu jsou přiměřené... Registrace ubytování a stravy probíhá přes registrační formulář Spolku Veronika ( viz.níže). Ti, kdo potřebují potvrzení o zaplacení dovolené pro zaměstnavatele dříve, prosíme, kontaktujte nás :-)

UBYTOVÁNÍ      (od apartmánu po stany)

Budova hlavní - v této budově je restaurace i sál, kde budou probíhat všechna setkání, stejně jako místnost pro dětskou službu.

varianta A    - pokoje na hlavní budově  - jsou nově rekonstruované, se sprchou, WC a televizí.                                K dispozici jsou pokoje dvoulůžkové, třílůžkové a dvoupokoje.                                                            Dospělá osoba - ā 430,- Kč za noc, dítě do 14 let - ā 250,- Kč za noc

Budova horní  - je s hlavní budovou propojena venkovním schodištěm, popř. vnitřním koridorem. Zde je na výběr několik možností ubytování.

varianta  B      - NOVĚ OTEVŘENY pokoje čerstvě po rekonstrukci, se sprchou a WC.                                                 Dospělá osoba - ā 360,- Kč za noc, dítě do 14 let - ā 250,- Kč za noc

varianta C       - pokoje se sprchou a WC                                                                                                                           Dospělá osoba - ā 330,- Kč za noc, dítě do 14 let - ā 230,- Kč za noc

varianta  D      - pokoj pouze se sprchou. WC na patře                                                                                                   Dospělá osoba - ā 270,- Kč za noc,  dítě do 14 let - ā 170,- Kč za noc                      --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                      Děti do 3 let zdarma bez nároku na lůžko , v případě lůžka 110,- Kč za noc.                                Zapůjčení postýlky také 110,- za noc                                                                                         Příplatek za jednolůžkový pokoj +200,- Kč za noc.                                                                              --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                       Varianta  S      Možnost využití vlastního stanu - cena za 1 stan 100,- Kč /noc,                                                                                                                    cena za osobu 50, -/noc.

a ještě o stravování    :-)

STRAVOVÁNÍ:  Tu se nám proti loňsku ceny vyšplhaly vzhůru ... :-(                                               možnost polopenze nebo plné penze dle níže uvedených cen

Celá penze: dospělá osoba - á 300,- Kč za osobu a den                                                                        / snídaně - ā 80,- Kč, oběd - ā 120,- Kč, večeře - ā 100,- Kč /

dítě do 14 let - á 225,- Kč za osobu a den                                                                                                 / snídaně - ā 60,- Kč, oběd - ā 90,- Kč, večeře - ā 75,- Kč /

Příplatek za bezlepkovou dietu  :-(

snídaně + 30,-Kč, oběd + 15,-Kč, večeře +15,- Kč/den.

Snídaně kontinentální, oběd a večeře jednotná

Přihlašování

Do KONTAKTNÍHO formuláře níže prosím zadejte VARIANTU UBYTOVÁNÍ.  U každé varianty se vám tu ještě pro snazší rozhodování, kterou variantu zvolit, pokusíme pokoje trošku popsat ...

A: pokoje jsou po rekonstrukci, s koberci, foto visí na stránkách hotelu. Wifi - dobrý signál. Televizi radíme odpojit při příjezdu pro ty, pro které by mohla být pokušením :-)

B: nově zrekonstuované a letos nově otevřené pokoje s koupelnou a WC - jsou s koberci, většinou balkónem.

C: pokoje s koupelnou a WC - jsou bez koberců, většinou s balkónem. Tom je označil jako "lepší intr". Některé jsou řešeny jako dvoupokoje. Plusem je, že tyto dvoupokoje jsou dostatečně prostorné,  s možností ubytování až 10 hostů. Připomínají nám ubytování na Seči ( kdo byl, ví :-)

D: na HORNÍ BUDOVĚ  - pokoje pouze se sprchou ( trošku netradiční řešení ) připomínají internát starších časů. Na podlaze linoleum, což je prý vyhledávané hlavně v zimě skupinkami lyžařů, kteří se nestarají, kde z nich co spadne :-) Postele a křesla také čekají na výměnu, nicméně tam jsou a to je asi to nejdůležitější :-)  WC je na chodbě.

WiFi na horní budově není ve všech místech budovy dostatečně silné.

JÍDELNA a společenské prostory stejně jako bazén a fitness se nachází na HLAVNÍ BUDOVĚ.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po odeslání KONTAKTNÍHO formuláře (viz. níže) budete přesměrováni na stránku, na které si stáhnete xls PŘIHLAŠOVACÍ formulář + stravovací kartu, ( tu je potřeba vyplnit jen v případě, že si budete chtít objednat stravu v jiném formátu než plná penze či polopenze).

Po vyplnění a odeslání PŘIHLAŠOVACÍHO formuláře mailem na SpolekVeronika@seznam.cz vám budou zaslány platební instrukce - bude spočtena cena ubytovaní + stravy a ta vám zaslána zpět. prosíme NEPLATIT!!! Až po výzvě o zaplacení :-) Děkujeme za pochopení ...

Před příjezdem ... po příjezdu ... před odjezdem

Pro ty, kdo pojedou vlastním autem: ze Šumperka směrem na Jeseník, v Koutech nad Desnou na úrovni vlakové stanice zabočit doleva serpentinami do kopce již přímo k budovám hotelu.

Pokud jde o vlakové spojení - vlaková stanice Kouty nad Desnou je umístěna přímo pod střediskem, stejně jako zastávka autobusů ...

Registrace bude probíhat v neděli 2. 8. od 15:00 hod.,  opustit pokoje bude nutné v sobotu 9.8., a to do 10:00 hod. :-)