KEMP ZMOCNĚNÍ 2024

aneb co Joel Baker započal...

Ano, určitě se těšíme s vámi na další týden "ve výšinách" :-)  Vše tedy plánujeme tímto směrem a pokud nenastanou nečekané okolnosti, sejdeme se opět, a to

4. - 10. srpna 2024   :- )

Registrace k ubytování na hotelu Zlatý Chlum ( má omezené možnosti cca 60 lůžek ) je spuštěna od 2. dubna 2024 (viz. tlačítko kontaktního formuláře níže).

V případě, že se na vás už nedostane lůžko, nebo chcete pojmout čas KEMPU více jako rodinnou záležitost se širší rodinou je možno v blízkém okolí sehnat dobrá ubytování tu na tomto šikovném vyhledávači  (nutno otevřít v novém okně) Doporučujeme zajistit si (zamluvit) ubytování mimo hotel co nejdříve, ať ještě je :- )

I v případě, že nebudete ubytovaní na hotelu, můžete se s námi v případě vašeho  zájmu stravovat v hotelu za níže vypsané ceny. V tom případě vás požádáme, aby jste se zaregistrovali jen pro stravu v naší registraci, ať můžeme celkové počty včas předat vedení hotelu. DĚKUJEME :- )

Přejeme dny plné síly, radosti, pokoje a lásky i odvahy k činění dobra,          těšíme se spolu s vámi na společně strávený čas v Pánově přítomnosti          a Jeho Slově :-)

K tomuto je ještě třeba připočíst poplatek za ubytování obci ve výši 4Kč/den. V době, kdy poplatky obcím jsou státem zafixovány na max.50Kč/noc a mnohé obce využívají tuto hranici, jsme vděčni za tuto výši poplatku :- )