English Camp 2020
Příměstský tábor "BE BOLD" v Rapotíně

Situace se pomalu uklidňuje, rozvolňuje, a tak i my :-) Jsme připraveni i letos dát příležitost dětem BÝT ODVÁŽNÝMI A MLUVIT  :-)  Pokud nedojde k nečekaným změnám, sejdeme se s dětmi, které projeví zájem o již 3.ročník BE BOLD TO SPEAK! tábota v Rapotíně ( v řadě je to již 7. ročník BE BOLD tábora na Moravě !...jak ten čas letí ...:-)  ) Naši přátelé kvůli komplikované situaci ve Státech  ohledně bezpečnostních opatření jsou připraveni komunikovat s dětmi na kempu BE BOLD! pomocí moderní techniky ( díky Bohu za ni :-) ) ... takže si dovolujeme i letos pozvat vaše děti na příměstský tábor BE BOLD TO SPEAK! ( buď odvážný mluvit), kde vyuka angličtiny probíhá formou hry. :-)

Děti během dne prochází stanovišti (workshopy), kde se učí slovíčka vztahující se k dané aktivitě  (tanec, tvoření, místnost příběhů, venkovní hry-sporty) a na těchto stanovištích mají také možnost mluvit s rodilými mluvčími buď samy, nebo s pomocí tlumočníků, kteří jim pomáhají, chtějí-li děti. Všichni naši hosté - lektoři jsou zvyklí pracovat s dětmi, jsou kontaktní a sami se snaží navázat rozhovor. Některé děti raději hovoru jen naslouchají, ale i tím se seznamují s řečí a ztrácí ostych z používání toho, co už vlastně umí v angličtině. Po obědě pak je tzv. anglická lekce, kdy děti se svým týmovým vedoucím a lektory   ( v angličtině a s překladem, když je potřeba) probírají, co se během dne stalo, co prožily, co se naučily, apod. Mimo to každý den začíná a končí společnými hrami, kdy mají děti prostor si zasoutěžit. Předloni jsme si s dětmi povídali o odvaze všeobecně ( o odvaze nejen  promluvit, a pak taky o odvaze záchranářů, hasičů, odvaze mluvit pravdu i odvaze překonat svůj strach a udělat to, co je správné, i když se na to necítíme), loni o vesmíru nad námi i mikrokosmu pod námi, bylo to takové prozkoumávání  "vesmíru i trávníku" :-), a letos bychom se rádi podívali na zákon, který je tu už od stvoření, a to je CO ZASÍVÁŠ, TO SKLIDÍŠ ...

What you sow, You will reap

TERMÍN: 6.-10.2020  v malé tělocvičně ZŠ Rapotín + přilehlé prostory           Denně od 9:00 - 15:00 hod., znalost angličtiny není podmínkou,                        pro děti 6 - 14 let, cena 1.450,- Kč, sourozenecká sleva 2.500 Kč

Tábor pořádá Spolek Veronika ve spolupráci s mládeží UpsideDown, CNN Jeseník  a Westchester Family CHurch, stát New York, USA, za podpory obce Rapotín, obce Petrov nad Desnou, obce Vikýřovice, stejně jako za pomoci mnoha dobrovolníků ... děkujeme za to!

Vzhledem k situaci prosíme, aby jste nezasílali platby za tábor dokud vás k tomu e-mailem nevyzveme :-) DĚKUJEME :-)

Dle platných nařízení každé dítě musí v první den tábora s sebou přinést potvrzení o zdravotní způsobilosti dítěte na akci ( to se běžně používá při akcích - táborech nad 5 dní  a s ubytováním. Vystavuje ho dětský lékař a něco stojí... běžně platí 2 roky ...jen letos musí být čerstvé ...) a také Čestné prohlášení o bezinfekčnosti ( pošleme s potvrzením o přijetí přihlášky e-mailem )

Pro přihlášení prosíme klikněte níže na odkaz  :-)

REGISTRACI BE BOLD 2020 TÍMTO POVAŽUJEME ZA ZAHÁJENOU :-)