Rodinný kemp 2018
aneb co Joel Baker započal...

Už jste možná viděli ...

... letáček, kterým jsme Vás srdečně zvali na týden s Božím lidem, Božím Slovem, Božím Duchem. Na týden v Boží přítomnosti, chválách a uctívání, modlitbách. Na týden společného hledání Boží tváře, Jeho zmocnění a plánů pro naše životy (a naše sbory).

Prostor bude i pro vzájemné společenství či výlety do krásných Jesenických kopců, pro návštěvy mnohých kulturních památek onoho kraje ( přečerpávací elektrárna Dlouhé Stráně, papírna a zámek Velké Losiny, nový termální park Velké Losiny, Priessnitzovy lázně Jeseník, zámecký park Loučná či Sobotín, atd.), dětských hřišť či rybníků, kde je možno rybu si ulovit. K dopravě bude možno použít mimo aut i pravidelných vlakových a autobusových spojů (zastávky přímo u hotelu), do kopců pak i lanovky. :-)

Kemp začíná v neděli 19.8. a končí v pátek 24.8.2018. Probíhat bude v Hotelu Dlouhé Stráně v Loučné nad Desnou (www.hotelds.cz).

A pro koho je kemp určen? Kemp je pro všechny věkové kategorie, se službou mládeži a dětem. Svoji účast přislíbili a naše pozvání přijali: Joel a Nicola Baker, Gerard Vandervegt, Ken a Val Stroud, Jonathan Swaby s rodinou a další ... a taky jste se dověděli, že to všechno pořádá spolek VERONIKA ve spolupráci s ROFC CR a CNN CR.

Podmínky ubytování

Hotel Dlouhé Stráně, Loučná nad Desnou                    www.hotelds.cz

Proti standardním cenám tohoto hotelu jsme dostali "lepší" ceny za ubytování. Registrace bude otevřena na Velikonoce. Ti, kdo potřebují potvrzení o zaplacení dovolené pro zaměstnavatele dříve, prosíme, kontaktujte nás :-)

UBYTOVÁNÍ      (od apartmánu po stany)

varianta   A.        Budova hlavní - Pokoje zde jsou nové, se sprchou, WC a televizí.                                                                                     K dispozici jsou pokoje dvoulůžkové, třílůžkové a dvoupokoje.  Dospělá osoba - ā 430,- Kč za noc, dítě do 14 let - ā 250,- Kč za noc

varianta  B.         Budova horní - pokoje se sprchou a WC                                                                Dospělá osoba - ā 330,- Kč za noc, dítě do 14 let - ā 230,- Kč za noc

varianta  C.         Budova horní - pokoj pouze se sprchou. WC na patře                                          Dospělá osoba - ā 270,- Kč za noc,  dítě do 14 let - ā 170,- Kč za noc                                                      --------------------------------------------------------------------------------------------------------                                      Děti do 3 let zdarma bez nároku na lůžko , v případě lůžka 80,- Kč za noc.                            Příplatek za jednolůžkový pokoj +200,- Kč za noc.                                                                                  --------------------------------------------------------------------------------------------------------                                Varianta  S.      Možnost využití vlastního stanu - cena za 1 stan 100,- Kč /noc,                                                                                                                         cena za osobu 50, -/noc.

STRAVOVÁNÍ: (možnost polopenze nebo celé penze dle níže uvedených cen)

Celá penze: dospělá osoba - á 260,- Kč za osobu a den                                                                        / snídaně - ā 60,- Kč, oběd - ā 110,- Kč, večeře - ā 90,- Kč /

dítě do 14 let - á 205,- Kč za osobu a den                                                                                                 / snídaně - ā 50,- Kč, oběd - ā 85,- Kč, večeře - ā 70,- Kč /                                                             Snídaně kontinentální, oběd a večeře jednotná

Přihlašování

Do KONTAKTNÍHO formuláře níže prosím zadejte VARIANTU UBYTOVÁNÍ.  U každé varianty najdete přibližný popis pokoje pro snazší rozhodování, kterou variantu zvolit:

A: na HLAVNÍ BUDOVĚ  - pokoje jsou nově zrekonstruované, s koberci, foto visí na stránkách hotelu. Wifi - dobrý signál. Televizi radíme odpojit při příjezdu pro ty, pro které by mohla být pokušením :-)

B: na HORNÍ BUDOVĚ - pokoje s koupelnou a WC - jsou s koberci, většinou balkónem, Tom je označil jako "lepší intr". Některé jsou řešeny jako dvoupokoje. Plusem je, že tyto dvoupokoje jsou dostatečně prostorné s možností ubytování až 10 hostů. Pro nás dobré řešení, připomínající ubytování na Seči ( kdo byl, ví :-)

C: na HORNÍ BUDOVĚ  - pokoje pouze se sprchou ( trošku netradiční řešení ) připomínají internát starších časů. Na podlaze linoleum, což je prý vyhledávané hlavně v zimě skupinkami lyžařů, kteří se nestarají, kde z nich co spadne :-) Postele a křesla také čekají na výměnu, nicméně tam jsou a to je asi to nejdůležitější :-)  WC je na chodbě.

WiFi na horní budově není ve všech místech budovy dostatečně silné.

JÍDELNA a společenské prostory stejně jako bazén a fitness se nachází na HLAVNÍ BUDOVĚ.

Po odeslání KONTAKTNÍHO formuláře (viz. níže) bude na vámi zadaný e-mail odeslána nejpozději do 24 hodin zpráva s odkazem na PŘIHLAŠOVACÍ formulář spolu s detailními informacemi o registraci. Pokud Vám tento nepřijde nejpozději do 24 hodin prosím zkuste se přihlásit znovu a nebo nás kontaktujte na spolekveronika@seznam.cz nebo na 725 667 247. Děkujeme.

Po jeho vyplnění a odeslání mailem na SpolekVeronika@seznam.cz vám budou zaslány platební instrukce. Platbu je možné zaplatit CELOU PŘEDEM NA ÚČET s přiděleným variabilním symbolem, nebo ji lze rozdělit na zálohu (50%), kterou je nutné poslat na účet nejpozději do konce května a zbytek platby potom provést do konce července (ve výjimečných případech a po telefonní domluvě, v hotovosti na místě). DŮLEŽITÉ: Celý proces registrace bude dokončen a vámi zvolené ubytovací kapacity hotelem zarezervované až po obdržení (zálohové) platby na náš účet.            O připsání platby na náš účet vás budeme informovat.

PROSÍM NEPŘEHLÉDNĚTE: Přihlášení do 31. 5. 2018 je bez registračního poplatku. Od 1.6.2018 činí poplatek na dospělou osobu 200 Kč.                                                                                                    (Tento poplatek je nástrojem k včasnému zaregistrování všech zájemců o kemp a vyhnutí se tak komplikací při komunikaci s hotelem. Spolek Veronika nemá žádný zisk, žádnou částku na provozní náklady skrytou v ceně, kterou účastníci kempu platí. Cena za ubytování a stravu je částka, kterou si účtuje hotel :-) ) Tento KEMP je projektem našeho Pána a proto věříme, že Pán zaopatří všechny výdaje, spojené s přípravou a pořádáním tohoto kempu a "jěště přebude pro každé dobré dílo" ) :-)

Nejzazší termín pro přihlášení a zaplacení celé částky je 31. 7. 2018. Přihlášení po tomto datu již nebude možné elektronicky, ale pouze ve výjimečných případech, po osobní domluvě s organizátory, a bude účtován poplatek 300 Kč na dospělou osobu.

Vašim požadavkům na ubytování se budeme snažit vyhovět, ale nikdy není možné splnit všechny. V takových případech vás budeme kontaktovat. Do poznámky v přihlášce prosím uveďte i případné pohybové nebo stravovací omezení.

Z ORGANIZAČNÍCH DŮVODŮ: Dojde-li ke zrušení závazné přihlášky bez závažného důvodu (např. onemocnění), bude  platba vrácena, avšak snížená o storno poplatek. Storno poplatek bude činit 200 Kč na dospělou osobu při zrušení do konce července. V případě jejího zrušení po 31. 7. 2018 je možno vrátit část platby pouze v mimořádných případech.

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ

Před příjezdem ... po příjezdu ... před odjezdem

Pro ty, kdo pojedou vlastním autem: ze Šumperka směrem na Jeseník, v Koutech nad Desnou na úrovni vlakové stanice zabočit doleva serpentinami do kopce již přímo k budovám hotelu.

Pokud jde o vlakové spojení - vlaková stanice Kouty nad Desnou je umístěna přímo pod střediskem.

Registrace bude probíhat v neděli 19. 8. od 15:00 hod. Ubytovávat v pokojích rekreačního střediska je možné od 14:00 hod a opustit ubytovací prostory v pátek 24.8., je třeba do 10:00 hod.