MOŽNÁ JSI VIDĚL TOTO POZVÁNÍ...

V KAŽDÉM PŘÍPADĚ JE TO TADY!!!   :- )

JE TO TADY!!! Přátelé a známí Karin Levin, naší spolužačky a spolubojovnice a kazatelky Božího Slova životem i papulou, přesně tak, jak to má být :-) Karin přeletí ke konci srpna Velkou louži i se svou dcerou a jejím snoubencem a v tom krátkém čase, který tady bude, mít by ráda potkala co nejvíce přáteli, co to jen dá... ale času málo, a tak... tak nás napadlo uspořádat Setkání s Karin a dalšími hosty, jako je náš dlouholetý přítel GERARD van der VEGT a také náš  - spolku Veronika už také letitý známý Kuba Novosád, který před nedávnem podnikl i se svou ženou Dankou ( po absolovování výcvikového tábora CfaN (boot camp pro evangelisty) misijní výjezd do Afriky pod hlavičkou CfaN. Věříme, že jejich sdílení s námi o všem, co prožili a jaké to bylo, povzbudí i nás k většímu se spolehnutí na Pána  :- )

KDE?

ŠTERNBERK, MUZEUM ČASU ( Expozice času)   Parkoviště je hned u kruhového objezdu směr centrum - směrem k Expozici času nebo směr Uničov v případě, že jste už kolem Expozice času projeli :- )

KDY?

V sobotu 2.9.2023   ( uvědomujeme si, že termín začátek září může být dost náročný pro některé z nás (ne-li pro všechny), ale věříme, že tvá víra bude mocně povzbuzena, nemluvě o emocionální nádrži, která bude přetékat blahem po přátelském setkání s mnohými známými a sourozenci v Kristu :- ) BUDE TO STÁT ZA TO :- )

V KOLIK?

Startujeme v 10:00 hod., s přestávkou na oběd a koncem okolo 17:00 hod.

VŠICHNI JSTE SRDEČNĚ ZVÁNI

Za Spolek Veronika    Hanka a Tomáš Machálkovi   /      Za Karin Levin - Karin Levin :- )